DECONA

In 1958 werd er in een kleine bedrijfshal aan de Kloppendijk in Denekamp een bedrijf gestart in constructiematig werk. Vooral het laswerk van rvs en aluminium gooide hoge ogen, toentertijd was dit nog zeer uniek! Decona (Denekamper Constructie en Apparatenbouw) groeide, zowel op het gebied van personeel als werkzaamheden. Het bedrijf werd medio jaren 80 van vader op de 2e generatie doorgegeven en het wordt tegenwoordig gerund door zijn zoons met hun team.

Decona is een toeleveringsbedrijf op het gebied van plaatbewerking in staal, roestvrijstaal en aluminium. We zijn breed georiënteerd, zo produceren we machineframes, bekastingen, cabinebehuizingen maar bijvoorbeeld ook gevelbekledingelementen, betonmallen, hydrauliekreservoirs of elektrocomponenten, brancardtafels en schakelkasten. Daarnaast levert Decona complete straalmachines die door intensieve samenwerkingen met partners aan gebruikers over de hele wereld worden geleverd.

Wat ons bijzonder maakt

Wij zijn actief in sectoren als electro-techniek, machinebouw, de bouwsector, medisch, voeding en defensie. Wat ons bijzonder maakt? Uiteraard ons hypermoderne machinepark gecombineerd met ambacht. Hiermee streven we ernaar altijd kwaliteit te leveren met een hoge mate van flexibiliteit.

Onze uitrusting, ervaring, kennis en klantgerichtheid stellen wij in dienst van onze klant.

Verschillende markten hebben verschillende wensen en eisen. We leven ons in in de specifieke eisen van elk marktsegment. Van enkelvoudige producten tot complexe machines; we proberen een partner voor onze klant te zijn.

Onze persoonlijke informele werkwijze en de korte lijnen binnen onze organisatie zorgen ervoor dat we maatwerk leveren met korte levertijden. Hiermee hebben we veel klanten jarenlang van dienst kunnen zijn. En daar zijn we trots op!